Om oss

Vi är ett företag som har bred kunskap och kompetens inom turism. Vi erbjuder komplexa tjänster för både grupper och individuella turister. Vad kan vi fixa åt dig? Från hotellbokningar och cateringarrangemang till att organisera lokala turer i södra Polen (Krakow och dess omgivning) – det är det vi sysslar med! 

Vi hoppas på att passion och ambition är starka framgångsfaktorer och det är det vi satsar på. Vi respekterar din fritid och önskar att göra din semester oförglömlig. Säkra och bekväma semestrar kan börja med snabba och bekväma transporter. Låter det bra? Vi erbjuder dörr-till-dörr transport i en privat bil/buss från Katowice och Krakows flygplatser till hotell i Krakow och till alla andra stationer som du väljer.

Beroende på vad du förväntar dig erbjuder vi olika utflykter. Vi är specialiserade på att anordna turer till de mest populära platserna i södra Polen (t.ex. koncentrationslägret Auschwitz-BirkenauSaltgruvan Wieliczka, Zakopane) och många andra turer på svenska, norska, tyska eller engelska. 

Efter att ha lyssnat på berättelser som våra guider berättar kommer du säkert att kunna titta på Schindlers list ur ett annat perspektiv. Efter att ha besökt Saltgruvan Wieliczka kommer du att förstå varför den upptogs på den absolut första Unescos världsarvslista från 1978. Eller vill du kanske smaka på traditionell polsk mat och behöver några restaurangtips? Beroende på vad du förväntar dig – mejla oss och berätta om din resa, vi skickar dig olika förslåg som är anpassade till dina behov.

Kontakta oss då hjälper vi dig med att planera din polenresa!

Vi pratar svenska!